Χριστουγεννιάτικο χωριό στο Пάβιλιον

Blogosphere » Recreation

Το Pavilion, για τρίτη χρονιά στα πλαίσια των γιορτών, διοργανώνει το Χριστουγεννιάτικο Xωριό για μικρούς και μεγάλους και υπόσχεται από τις τις πιο μαγικές στιγμές! Η γιορτή του περιπτέρου που πλέον έγινε θεσμός επιστρέφει ανανεωμένη και στολισμένη πιο λαμπερά από προσωπικό.

ΤΑ ΞΎΛΙΝΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ ΣΠΙΤΆΚΙΑ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΓΕΜΆΤΑ ΜΕ ΓΛΥΚΆ, ΠΛΟΎΣΙΑ ΕΔΈΣΜΑΤΑ, ΖΕΣΤΆ ΡΟΦΉΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΆ ΈΘΙΜΑ ΤΗΣ ΚΎΠΡΟΥ ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΎ, ΠΑΙΧΝΊΔΙΑ, ΔΏΡΑ, ΜΟΥΣΙΚΉ, ΔΙΑΣΚΈΔΑΣΗ ΚΑΙ ΠΆΝΩ ΑΠΌ ΜΠΆΝΙΟΥ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΜΈΝΑ ΜΕ ΕΥΤΥΧΊΑ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΠΝΕΎΜΑ ! ΦΟΥΣΚΩΤΆ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΉ ΠΡΟΣΏΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΈΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΌΤΗΤΕΣ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΆΖΟΥΝ ΜΠΆΝΙΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΑΙ Ο ΆΓΙΟΣ ΒΑΣΊΛΗΣ ΈΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΘΕΊ ΜΕ ΌΛΟΥΣ. ΠΛΟΎΣΙΟ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΌ ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ ΑΠΌ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΈΣ, ΜΟΥΣΙΚΟΎΣ, ΧΟΡΕΥΤΈΣ, ΘΈΑΤΡΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΆ ΟΙ ΧΟΡΩΔΊΕΣ ΝΑ ΑΝΕΒΆΖΟΥΝ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΚΛΊΜΑ ΣΤΑ ΎΨΗ! ΟΙ ΜΕΓΆΛΟΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΨΩΝΊΣΟΥΝ ΑΠΌ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΆΚΙΑ ΔΙΆΦΟΡΑ ΔΏΡΑ, ΧΕΙΡΟΠΟΊΗΤΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΕΣ, ΒΙΟΛΟΓΙΚΆ ΠΡΟΪΌΝΤΑ. Επίσης, στο χώρο θα προσφέρονται τρόφιμα, ποτά και ζεστός καφές, τσάι, μπύρα και το κλασσικό ζεστό κρασί (ζεστό κρασί).

ΤΟ ΧΩΡΙΌ ΘΑ ΑΝΟΊΞΕΙ ΑΠΌ ΤΙΣ ΤΙΣ ΠΌΡΤΕΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 15 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ, ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΈΣΕΙ 3 ΗΜΈΡΕΣ, ΚΛΕΙΣΤΌ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ, 17 ΔΕΚΕΜΒΡΊΟΥ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ 16:00-22:00 ΚΑΙ ΣΑΒΒΑΤΟΚΎΡΙΑΚΟ 10:00-22:00. Η ΕΊΣΟΔΟΣ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΕΎΘΕΡΗ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΆ ΚΆΤΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΏΝ, ΚΟΝΣΕΡΒΑΤΟΥΆΡ ΓΙΑ ΤΟΎΣ ΥΠΌΛΟΙΠΟΥΣ ΘΑ ΣΤΟΙΧΊΖΕΙ €3.00. ΌΠΩΣ ΚΆΘΕ ΧΡΟΝΙΆ, ΜΈΡΟΣ ΤΩΝ ΚΑΘΑΡΏΝ ΕΣΌΔΩΝ ΘΑ ΔΟΘΕΊ ΣΤΟ ΣΎΝΔΕΣΜΟ «ΈΝΑ ΌΝΕΙΡΟ ΜΙΑ ΕΥΧΉ».

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΜΕ ΌΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΖΉΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΆΤΙΚΟ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΎΘΙ!

Περίπτερο, Λακατάμεια, Λευκωσία 2300
ΤΗΛΈΦΩΝΟ: 22322222

Comment notes can only authorized users