2ο Διεθνές Φεστιβάλ Φαγητού Κύπρου

Blogosphere » Recreation

Σχεδιασμένο από το Apollon International Connections, το διεθνές φεστιβάλ φαγητού σε συνεργασία με την ταξιδιωτική εταιρεία Λεμεσού, επιδιώκει να επιδείξει τις ποικίλες διεθνείς κουζίνες που βρίσκει κανείς στην Κύπρο - ένα σταυροδρόμι κουλτούρων από την Μεσόγειο, την Μέση Ανατολή και Ευρώπη, και με συνδέσεις στην Άπω Ανατολή. Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα στις 23 και 24 Σεπτεμβρίου 2017 στον Μόλο από τις 4 μ.μ. μέχρι τις 10 μ.μ. Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα περιλαμβάνει άνω των 15 παρουσιάσεων από διεθνή σεφ, ντόπια και διεθνή οινοποιεία και ζυθοποιεία, ένα χώρο για παιδιά, εκτεινόμενο αριθμό εκθετών με φαγητό προς πώληση και τον # CIFF2017 διαγωνισμό Καλύτερου Κοκτέιλ.

Σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδιά κάτω των 12 ετών θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δραστηριότητες μαγειρικής υπό την επίβλεψη επαγγελματιών. Κατά την διάρκεια του σαββατοκύριακου, τα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν τριαντάλεπτα μαθήματα, τα οποία θα επαναλαμβάνονται ανά μία ώρα.

Φέτος το Φεστιβάλ θα έχει δωρεάν είσοδο και καλεί τους λάτρεις του καλού φαγητού και κρασιού, να προσέλθουν για να δοκιμάσουν τις δημιουργίες των σεφ αλλά και για να γευτούν τοπικά και διεθνή προϊόντα.

Που: Μόλος (Περιοχή της Επίχωσης), Παραλιακός δρόμος Λεμεσού

Περισσότερες πληροφορίες: +357-99722031

Comment notes can only authorized users